צ'יפס בטטה ברביקיו
המתכון ברביקיו בטטה צ'יפס מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור יום האב. אם יש לכם בטטה, פפריקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1134 אוהדים. נסו תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו, תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו, ו צ'יפס בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את התבלינים בקערה קטנה ומניחים בצד.
יוצקים אינץ ' אחד של שמן לתוך תנור הולנדי גדול או סיר כבד על חום גבוה בינוני.
מחממים את השמן עד שהוא מגיע 191° על מדחום ומטגנים עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה.
עבודה בקבוצות, מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בשמן החם, מדי פעם מרפרף ומזיז את הפרוסות עם כף מחורצת או רשת תיל. מטגנים את תפוחי האדמה עד שהקצוות מסתלסל ותפוחי האדמה הופכים לחומים זהובים ופריכים, 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מעבירים את תפוחי האדמה המטוגנים לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ומפזרים מיד חלק מתערובת התבלינים.
כאשר כל השבבים מטוגנים, להעביר אותם לקערה גדולה או מגש הגשה ומפזרים על כל תערובת התבלינים הנותרים.