צ'יפס בייגל מלח ושום
צ'יפס בייגל מלח ושום יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חומוס צ'יפוטלה מעושן עם שום בייגל צ' יפס, שום אפוי, עשבי תיבול וצ'יפס בייגל פרמזן, ו בטטה וצ'יפס סלק עם מלח רוזמרין שום.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בשמן זית.
חותכים בייגלים לתוך 1/8 סיבובים עבים אינץ באמצעות סכין משונן. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה המשומנת. בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, שום, תיבול איטלקי, וגבינת פרמזן. השתמש בכפית או מברשת מאפה כדי להחיל את שמן הזית בטעם על שבבי בייגל. אם אתה מתחיל להיגמר של התערובת, אתה יכול להוסיף קצת יותר שמן מבלי להקריב כל טעם. מתבלים את הצ ' יפס קלות במלח ופלפל.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הצ ' יפס הם השחמה קלות.
הסר מהתנור וקריר. השבבים יהיו קרירים יותר ככל שיתקררו.