צ'יפס פיוז' ן בטטה
צ'יפס פיוז' ן בטטה עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. אם יש לכם כוסברה, מלח ים ופלפל טחון, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), צ'יפס בטטה עם אגוזי מלך, סוכר חום, & רוטב צ' ילי מתוק, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים בטטות ושמן זית יחד בקערה; לזרוק למעייל תפוחי אדמה לחלוטין.
מורחים בטטות בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים צ ' יפס בתנור שחומם מראש, הופך פעם אחת, עד מבושל ופריך, 20 עד 25 דקות.
מעבירים צ ' יפס לקערה ומפזרים גבינת פרמזן וכוסברה מלמעלה; זורקים למעיל. מתבלים במלח ים ופלפל לפי הטעם.