צדפות ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה
צדפות ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית בתולה, עירית לחתיכות 1inch, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול שד ברווז לשניים, לאורכו.
השארת שומן ב, לחתוך מגרט על הטיה עד שיש שש חתיכות מכל שד. פאונד כל חתיכה עד 1/4 אינץ עבה עם פטיש בשר לדלות בקמח מתובל.
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מוסיפים חתיכות ברווז ו לטגן עד חום זהוב, מבלי להסתובב.
מוסיפים דובדבנים, גראפה, יין, מלאי וחמאה ומביאים לרתיחה. להפחית בחצי, על 6 עד 7 דקות ולהפוך חתיכות ברווז מעל. מבשלים 30 שניות יותר, מפזרים עירית ומגישים עם כרוב אדום מטוגן.