קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צדפות ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה

צדפות ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה
צדפות ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית בתולה, עירית לחתיכות 1inch, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין, ו אורז פרסי עם קונפי ברווז ודובדבנים יבשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
פיצול שד ברווז לשניים, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
השארת שומן ב, לחתוך מגרט על הטיה עד שיש שש חתיכות מכל שד. פאונד כל חתיכה עד 1/4 אינץ עבה עם פטיש בשר לדלות בקמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חתיכות ברווז ו לטגן עד חום זהוב, מבלי להסתובב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5
מוסיפים דובדבנים, גראפה, יין, מלאי וחמאה ומביאים לרתיחה. להפחית בחצי, על 6 עד 7 דקות ולהפוך חתיכות ברווז מעל. מבשלים 30 שניות יותר, מפזרים עירית ומגישים עם כרוב אדום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
גרפהגרפה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)