צדפות ים בקארי
צדפות ים בקארי הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חצי וחצי, פחות נתרן עוף מרקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות ים בקארי, ו צדפות בקארי עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת; מעיל קל עם קמח. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף 1 כפית שמן.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד.
הסר צדפות מהמחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וצדפות.
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט.
מפזרים פטרוזיליה ובצל ירוק.