צדפות מאודות עם נענע טרי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, שמן זרעי ענבים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. נסו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), צדפות מאודות, ו מולים מאודים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הצדפות ביסודיות ולהסיר כל פגמים. לא צריך להיות להם ריח.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני ומבשלים שום ובצל עד שקוף.
מוסיפים את היין, הפטרוזיליה והמנטה, ונותנים לבשל במשך כמה דקות כדי לשלב את הטעמים.
מוסיפים את הצדפות ומיץ הצדפות ומכסים את המחבת במשך כ -10 דקות עד שהצדפות פתוחות. השליכו את כל הצדפות שאינן נפתחות ומסירות צדפות לקערות הגשה. מתבלים את המיצים במחבת עם מלח ופלפל כדי להכין רוטב.
יוצקים את הרוטב וחמאה מומסת על הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.