צדפות עם מלפפון מתוק וסלסה מנגו
צדפות עם מלפפון מתוק ומנגו Salsan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מנגו, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות ים צרובות עם מנגו-מלון סלסה, צדפות צ'ילי עם מנגו - פפאיה סלסה, ו צדפות מחבת צרובות עם סלסה שעועית שחורה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את המנגו, מלפפונים, זנגביל, מיץ ליים, 1 כף השמן, כוסברה, 1/2 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית; להפריש. יש לשטוף את הצדפות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד חום זהוב ואת אותו צבע לאורך, כ 2 דקות לכל צד. מחלקים בין צלחות בודדות ומגישים מעל האורז עם סלסה. טיפ: חפשו צדפות שקופות ולא לבנות לגמרי; הן יטעמו רעננות יותר. חלקם מגיעים לחנות עם השריר עדיין מחובר. משיכה מהירה עם האצבעות לפני הבישול תסיר את השריר בקלות.