לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו צדפות עם אבוקדו סלסן. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו צדפות עם סלסה אבוקדו, צדפות עם סלסה אבוקדו, ו צדפות בגריל עם סלסה אבוקדו דבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הבזיליקום, מיץ הליים, שמן הזית, הבצל, הג ' לפאו והשום. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את האבוקדו בעדינות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 קילו חזה הודו
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד להשחמה בחוץ אך עדיין נדירים במרכז, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעבירים את הצדפות לפלטה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מוסיפים את המים והעגבניות למחבת ומבשלים על אש גבוהה בינונית, מגרדים את כל החלקים השחומים מלמטה, עד שהמים מצטמצמים ל -2 כפות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החומץ הבלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
יוצקים את רוטב התבנית על הצדפות ומגישים את סלסת האבוקדו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 קילו חזה הודו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הערות: וריאציות: השתמש בסלסת האבוקדו על סטייק, עם שרימפס מבושל, בכריך עוף או עם צ ' יפס טורטיה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר מצונן קלות. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"שרדונה אינדיאן וולס שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון ווהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו