קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות פילו פריכות עם רמולד

צדפות פילו פריכות עם רמולד
, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 357 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם מלח ופלפל, עירית, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות מטוגנות עם ררמולייד פיקנטי, צדפות מטוגנות עם רוטב עגבניות, ו פאי סיר סלמון פריך עם פילו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים את הקליפה מהביצה וקוצצים אותה או מעבירים אותה דרך החורים הגדולים של פומפיה. מקציפים את הקרם פרש לפסגות בינוניות ומוסיפים את הביצה, העירית, הצלפים ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
1
מערבבים את המים לקמח הטמפורה ומכניסים למקרר. מוציאים את הצדפות ומניחים בצד. שמרו מחצית מהקליפות להצגה וקרצפו אותן נקיות. על משטח עבודה נקי, לפרוס את פילו מגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים את השמן הצמחי בסיר בינוני ל -350 מעלות צלזיוס. (כדי לבדוק ללא מדחום, זרוק כמות קטנה של בלילת הטמפורה לשמן-הוא אמור לרחוש במהירות לעלות לפני השטח.) כוונן את המבער כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
עבודה עם צדפה 1 בכל פעם, לחפור בקמח, לטבול בתערובת טמפורה, ולאחר מכן להתגלגל פילו מגורר כדי לכסות לחלוטין. מטגנים את הצדפות, הופכים אותן מדי פעם במזלג, עד להשחמה קלה. בעזרת כף מחוררת מעבירים אותם לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
על מגש גדול מספיק כדי להכיל את כל הצדפות, יוצרים מצע של מלח סלעים, גרגירי פלפל ואצות ים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מלח סלעיםמלח סלעים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
אצותאצות
5
הניחו את הקליפות הנקיות על המגש, כף כף של הרמולייד לכל אחת מהן, ועליה צדפה.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה