צדפות צלויות
צדפות צלויות דורשות כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 2 מנות עם 268 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל ירוק, צדפות ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס צלוי וצדפות, צדפות צלויות מוכחות, ו צדפות צלויות עם קרום פרמזן.
הוראות
במחבת טפלון מטגנים בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את הצדפות, הפטרוזיליה והבזיליקום; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהצדפות יציבות ואטומות.
מוסיפים את ורמוט או מרק, מלח ופלפל; לבשל, מכוסה, על אש בינונית נמוכה במשך 1 דקה.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין שתי מנות אטומות לתנור 1-1/2 כוסות.
מפזרים פירורי לחם; נקודה עם חמאה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום עד פירורים זהובים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.