צלי צלעות פריים קייג'ון
המתכון צלי צלעות פריים קג'ון מוכן בתוך כ 3 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מכין 3 מנות עם 1871 קלוריות, 88 גרם חלבון, ו 162 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת שום, תערובת תיבול קייג'ון, צלי צלעות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 83%. נסו צלי צלעות פריים, צלי צלעות פריים, ו צלי צלעות פריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס).
מניחים את צלע הממשלה לתבנית צלייה, ומשפשפים את כל החלק החיצוני ברוטב הפלפל החריף. מפזרים אבקת שום ותבלינים של קאג ' ון.
צולים, לא מכוסים, בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס), וממשיכים לצלות לדרגת האלילות הרצויה, או לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ -2 שעות.
מוציאים מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 30 דקות לפני החיתוך.
בזמן שהצלי נח, מגרדים את הטפטופים מתבנית הצלייה למחבת.
מניחים את המחבת על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הפטריות הפרוסות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות התרככו והחלו לשחרר את הנוזל שלהן.
מגישים לצד צלע הממשלה הפרוסה.