צדפות צרובות מחבת וסלט בייקון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. נסו צדפות צרובות מעל בייקון וסלט תרד עם ויניגרט סיידר, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו צדפות צרובות עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים צדפות; מתייבשים עם מגבות נייר.
מערבבים פפריקה, מלח ופלפל.
מפזרים 3/4 כפית תערובת תבלינים באופן שווה על צדפות; להפריש.
מערבבים היטב עם מקצף, מערבבים היטב את תערובת התבלינים הנותרת, הרוטב והמים. תניח בצד.
מניחים ירקות סלט בקערה גדולה; להפריש.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, לטפוח יבש עם מגבות נייר, להתפורר.
מוסיפים צדפות לטפטופים במחבת. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר צדפות מהמחבת; להפריש ולשמור חם.
מוסיפים תערובת רוטב שמורה למחבת; מביאים במהירות לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים מעל ירקות סלט; לזרוק מעיל. מחלקים ירקות סלט באופן שווה בין 4 צלחות. למעלה באופן שווה עם צדפות ובייקון.