מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך בייקון, פירורי לחם, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו קזינו צדפות, קזינו צדפות של פלו, ו קזינו צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את השום, הבצל והפלפלים בשמן הזית עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פרוסות סלמי דקות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
מערבבים את תערובת הפלפל עם החמאה ומערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8 (U-12) שרימפס
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
פתח את הצדפות ומניח על תבנית אפייה. למעלה כל צדפה עם מנה של חמאה מורכבת, קצת בייקון ופירורי לחם. (אסור לך להשתמש בכל החמאה.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.