קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ציפוי קרם חמאה שוקולד

ציפוי קרם חמאה שוקולד
צריך ללא גלוטן ציפוי ? ציפוי קרם חמאה שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 2720 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 214 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 229 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, קרם של טרטר, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ציפוי קרם חמאה שוקולד, ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו ציפוי קרם חמאה שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת המבעיתה מים. מערבבים עד נמס ולהניח בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מערבבים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, ומלח בקערה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מניחים את הקערה של חלבונים ביצה על המחבת של מים רותחים לחמם את החלבונים ביצה עד שהם חמים למגע, על 5 דקות. החזירו את הקערה למיקסר החשמלי והקציפו במהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהקצפת תהיה קרירה ותחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מוסיף את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך מכות במהירות בינונית. לגרד את הקערה, להוסיף את השוקולד נמס, וניל, אספרסו ורום, אם משתמשים, ומערבבים במשך 1 דקה או עד השוקולד הוא מעורבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, לאפשר לו להתקרר, ולהכות אותו שוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אספרסואספרסו
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה