קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות5
ציון בריאות1
סוגי מאכליםציפוי וזיגוגהזגה
מגזין

ציפוי שוקולד בורבון

ציפוי שוקולד בורבון
ניתן להכין את המתכון זיגוג שוקולד בורבון בערך 15 דקות. זה זיגוג יש 1090 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו אבקת סוכר, מלח כשר, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. קאפקייקס שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מקציפים את החמאה והמיונז במיקסר מעמד המצויד במצורף ההנעה, גבוה עד שהוא בהיר ואוורירי, כ -3 עד 4 דקות. כשהמיקסר נמוך מוזגים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד להטמעת כל השוקולד, עוצרים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך. מכבים את המיקסר ומוסיפים 1 כוס מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים על נמוך לאיחוד. עצור כדי לגרד את דפנות הקערה. חזור על הפעולה עד שכל הסוכר שולב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבורבון והמלח וממשיכים להקציף עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר למשך עד 4 שעות או לקרר עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש בציפוי צונן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס