צלוי אמנון מתוק וחריף
צלוי מתוק Tilapia חריף דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו טרגון, חמאה, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס טופו בננה שוקולד / קינוח כקינוח. וזה די טוב. נסו צלוי Tilapia Gyros, דג אמנון צלוי, ו אמנון צלוי בפרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון נייר אלומיניום על תבנית אפייה, ומעיל עם 2 כפות חמאה.
בקערה, להקציף יחד 1 כפית מיץ לימון, חמאה מומסת, חרדל, חומץ פטל, דבש, טרגון, מלח ופלפל.
מניחים את הטילפיה על תבנית האפייה מוכנה, ומטגנים כ -3 דקות בתנור שחומם מראש. הפעל אמנון, וטפטוף עם כמחצית תערובת מיץ לימון. המשך לצלות על 3 דקות, להסתובב, טפטוף עם נשאר ההלבשה. המשך לצלות על 2 דקות, או עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
הסר מהחום, ומפזרים מיץ לימון שנותר לשרת.