צלוי חזיר פלפל
צלי חזיר פלפל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לקשט: עשבי תיבול, חרדל דיז'ון, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר חזיר מפולפל בשר צלוי, כבש צלוי עם קרום פלפל, ו צלוי צלוי צלוי בצלעות בעמידה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת כבדה על אש בינונית גבוהה; מוסיפים צלי, וחומים מכל הצדדים.
מניחים במחבת צלייה, וקריר מעט.
מערבבים זרעי חרדל ו-3 המרכיבים הבאים בשקית ניילון כבדה; חותם. לרסק תבלינים עם פטיש בשר או מערוך.
מערבבים תבלינים כתושים, 2 כפות קמח, ואת הבא 3 מרכיבים; מערבבים 1/4 כוס חמאה 2 כפות חרדל דיז ' ון.
מורחים על גבי וצדדים של צלי.
אופים ב 475 במשך 20 דקות; להפחית את החום ל 32
כיסוי רופף עם רדיד אלומיניום, ואופים 1 שעה ו -10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה רושם 16
הסר צלי מהמחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף; לשמור על חם.
שלב טפטוף שמורות, 1 כף קמח, 2 כפות סיידר תפוחים, חומץ סיידר, ו 1 כפית חרדל דיז ' ון; להפריש.
להביא סיידר תפוחים הנותרים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה; להרתיח 8 דקות או עד מופחת 3/4 כוס. מערבבים ברנדי; להרתיח 1 דקה.
לטאטא בתערובת קמח, מלח ופלפל; לבשל מעל חום בינוני גבוה עד מעובה.