קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס

צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס
צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1456 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 113 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, חזיר צלוי עם Demi-glace משמש, ו דמי-גלייס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לעשות משחה עם שום, שאלוט, מלח, פלפל ומספיק שמן קנולה לאגד את הדבק (כ 1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הבשר במחבת צלייה ולשפשף להדביק על בשר. צולים בתנור במשך כ 1 1/2 שעות, או עד מדחום קריאה מיידית רושמת טמפרטורה פנימית של 120 מעלות F. (מסדרים את מדפי התנור כך יהיה לך מקום תפוחי אדמה ואספרגוס לעקוב.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד צלי בתנור, להכין דמי-גלייס על ידי המסת החמאה על חום בינוני בסיר בינוני ו לטגן את הבצל עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לטאטא בקמח עם מזלג לעשות רביכה, ולאחר מכן להוסיף יין אדום ומניות עגל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בואו להתבשל על חום בינוני במשך כשעה 1, עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם. בקערה גדולה, מעיל תפוחי אדמה עם כ 1/2 כוס שמן קנולה הנותרים לזרוק עם מלח, פלפל, טימין טרי, רוזמרין טרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כאשר הצלי כבר בישול במשך כשעה, מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על תבנית אפייה אחרת. כאשר תפוחי האדמה כבר צלייה במשך 30 דקות, לנקז את השמן ועשבי תיבול מתפוחי האדמה ויוצקים על האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
הסר את הצלי, אם נעשה, ולאפשר לנוח במשך כ 15 דקות. החזר את תפוחי האדמה לתנור, יחד עם האספרגוס. צולים את הירקות עד למכרז, בערך עוד 15 דקות בזמן שצלי הצלעות נח. כדי לסיים את demi-glace, לטאטא חמאה לתוך הפחתת חם עד בשילוב. חותכים את צלוי הצלעות ומסדרים על מגש גדול. מסדרים את תפוחי האדמה ואת האספרגוס סביב הבשר, טפטוף רוטב דמי-גלאס על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
צלעותצלעות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן