קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צלוי צלעות בסגנון מסעדה

צלוי צלעות בסגנון מסעדה
צלי צלעות בסגנון מסעדה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 19313 קלוריות, 873 גרם חלבון ו 1691g של שומן למנה. אם יש לך פלפל, זרעי סלרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלוי צלעות בסגנון מסעדה, תרד מוקרם של לורי-מוגש במסעדת פריים ריב בבוורלי הילס, ו צלעות בקר צלויות.

הוראות

1
הסר צלעות ראש מהמקרר ולאפשר הבשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 3 שעות בהתאם לגודל של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
3
לפתוח את הצלי ולמקם על מחבת צלייה; כתם עם מגבות נייר. לנפות יחד קמח, פלפל, מלח, פפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, וזרע סלרי לתוך קערה קטנה. מעיל את הצלי בכל רחבי עם תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
4
צולים בתנור שחומם מראש עד מבושל לרמה הרצויה של doneness; על 4 1/2 שעות (20 דקות קילו) עבור בינוני-נדיר. צלוי לטמפרטורה פנימית של 120 מעלות F (49 מעלות C) עבור בינוני-נדיר; 130 מעלות F (54 מעלות C) עבור בינוני; או 140 מעלות F (60 מעלות C) עבור כל הכבוד.
5
כאשר הצלי סיים לבשל, להוציא אותו מהתנור, ולכסות בנייר אלומיניום. אפשר לנוח במקום חם במשך 30 דקות עד 1 שעה לפני חיתוך.