קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
מגזין

צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון

צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון
צלעות בקר צלויות עם מולסה-רוטב בורבון הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח, סוכר, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון, צלעות חזיר גב לתינוק בגריל עם מולסה ורוטב בורבון, ו מולסה-פילה בקר בורבון.

הוראות

1
שלב את כל החומרים למעט צלעות בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה. מרינדה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים צלעות גדול כבד חובה resealable שקית פלסטיק; להוסיף מרינדה. אטם את התיק, פנה לצלעות המעיל. מקררים בין לילה, הופכים את השק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל וסוטא עד חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת ל 3/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים קטשופ, מולסה, ו 1/4 כוס מים, ואז בורבון; מערבבים כדי להתמזג. תביא רוטב לרתיחה. מערבבים במלח ופלפל לבן. מבשלים 10 דקות כדי למזג טעמים. מוסיפים עלי קורנית. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מניחים קומץ של עיתון קרוע בתחתית ארובת פחם. למעלה עם 30 לבנות פחם.
7
הסר מתלה הגריל העליון מ ברביקיו.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מניחים ארובה על המדף התחתון. עיתון אור; תן פחם לשרוף עד אפר הוא אפור, על 30 דקות.
9
פתח פתח אוורור ברביקיו תחתון. להפוך פחם חם על צד 1 של המדף התחתון. באמצעות מרית מתכת, להעביר פחם כדי לכסות כ 1/3 של מתלה בצד 1. מילוי חצי מחבת כיכר לסכל עם מים; מקום מול פחם על המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
להחזיר מדף עליון לברביקיו. סדר צלעות על המדף העליון מעל המים במחבת כיכר. מכסה ברביקיו עם מכסה, מיקום פורקן העליון ישירות על צלעות. הכנס גזע של מדחום ממתקים דרך פתח העליון, עם מד חיצוני קצה ליד צלעות (מדחום לא צריך לגעת בשר או מתלה ברביקיו); להשאיר מדחום במקום במהלך הבישול. השתמש פתחי אוורור העליון והתחתון כדי לשמור על טמפרטורה בין 250 ° F ו 300 ° F, פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את החום וסגירה כדי להקטין את החום. השאר פתחים אחרים סגורים. בדוק טמפרטורה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
11
מבשלים צלעות עד הבשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג בסכין, הפיכת צלעות מדי פעם ו צולה לעתים קרובות עם רוטב 10 הדקות האחרונות של בישול, על 3 שעות בסך הכל. ברביקיו פתוח רק כאשר יש צורך להפוך או בשר לשמן ולסגור במהירות כדי למזער את אובדן החום והעשן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, השתמש בטכניקה המתוארת קודם לכן כדי להדליק עוד 15 בריקטים פחם בארובה פחם שנקבעו על גבי משטח שאינו דליק. אם טמפרטורת הבישול יורדת מתחת ל-250 ° F, השתמש בכפפות תנור כדי להרים את המדף העליון עם צלעות ולהניח על משטח אטום לחום. באמצעות מלקחיים, להוסיף חצי פחם אפור חם מן הארובה המתלה התחתון. החלף מתלה העליון על ברביקיו, הצבת צלעות מעל מים במחבת כיכר. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
להעביר צלעות לצלחות; מברשת עם רוטב יותר לשרת, עובר כל רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)16צלעות בקר קצרות או 8 צלעות בקר שלמותצלעות בקר קצרות או 8 צלעות בקר שלמות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירהבירה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1השארמ 5 ענפי טימין טרייםמ 5 ענפי טימין טריים5עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב