צלוי צלעות חסין תקלות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צליית צלע חסינת תקלות יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 101 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1660 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא אבקת שום, בשר בקר עומד צלוי, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו תרנגול הודו צלוי חסין תקלות, צלוי צלעות עמיד בפני תקלות עם רוטב פאן, ו עוף צלוי איטי חסין תקלות (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את המלח, פלפל ואבקת שום בכוס קטנה.
מניחים את הצלי על מתלה במחבת צלייה כך שהצד השומני הוא למעלה והצד הצלע הוא בתחתית. לשפשף את התיבול על הצלי.
צלי במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. תכבה את התנור ותשאיר את הצלי בפנים. אל תפתח את הדלת. תשאיר את זה שם במשך 3 שעות. 30 עד 40 דקות לפני ההגשה, להפוך את התנור על גב ב 375 מעלות F (190 מעלות C) כדי לחמם את הצלי. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145 מעלות F (62 מעלות C).
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף לתוך מנות.