קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלחת הצד האולטימטיבי

צלחת הצד האולטימטיבי
תוספת אולטימטיבית עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 295 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל, תפוחי אדמה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית נסו צלחת תירס מתוק (מנות ראשונות), צלחת כרובית (מנות ראשונות), ו מנות ראשונות מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השעועית הירוקה ותפוחי אדמה לתוך תבשיל קדרה 2 ליטר. מערבבים בקרם של מרק סלרי וחלב. מתבלים במלח, פלפל, ואבקת שום, ומערבבים ב 1 כף הבצל המטוגן הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מפזרים את הבצלים הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד התבשיל הוא אפייה, להכין את המילוי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מורחים על החלק העליון של התבשיל. אני אוהב לרסק אותו שטוח עם מרית כך שהוא מכסה את כל המנה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
חזור לתנור במשך כ -10 דקות, או עד פריך. אתה יכול גם לצלות במשך כמה דקות עבור מחנק נוסף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה