צלי בקר דרום-מערבי מטוגן
צלי בקר דרום-מערבי מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלה דפנה, אבקת צ'ילי, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סלסת תות קינוח כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: צלי בקר צלוי בתנור, צלי בקר מטוגן בזינפנדל, ו עין בקר מטוגנת בתנור של צלי עגול.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את אבקת הצ ' ילי, הכמון, אבקת השום והאורגנו; משפשפים על צלי. בתנור הולנדי, בשר חום בשמן.
מוסיפים מרק בהדרגה, תוך ערבוב כדי לשחרר את כל החלקים השחומים מהתבנית. מערבבים פנימה סלסה, מים ועלי דפנה; מחזירים בשר לתבנית. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 4 עד 2-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך במזלג.
הניחו בשר בצד ושמרו על חום. הביאו לרתיחה מיצי מחבת. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10-15 דקות או עד שהרוטב מצטמצם לכ-1-1/3 כוסות; שומן רזה. מחק עלה דפנה.