קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

צלי חזיר ועוגיות חמוציות

צלי חזיר ועוגיות חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר Herbed וצ'אטני חמוציות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, מיץ לימון, עשבי תיבול דה פרובנס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוף צלוי שום רוזמרין עם צ'אטני חמוציות פקאן, בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לשלב את כל החומרים chutney ומערבבים ביסודיות. לכסות ולהניח בצד עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגישים צ ' אטני על צלי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד עשבי תיבול דה פרובנס, אבקת בצל, סוכר חום בהיר, שמן זית, מיץ לימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את צלי החזיר במחבת צלייה רדודה או בתבנית אפייה. מתבלים במלח ופלפל ואז משפשפים בתערובת העשב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלי חזירצלי חזיר
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מניחים צלי בתנור ולהפחית את החום ל 350 מעלות F. צלי במשך 30 דקות לכל קילו, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. (צלי ימשיך לבשל עד 170 מעלות f מהתנור.)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן