צלי קצה סינטה בקר עם פטריות
צלי קצה סינטה בקר עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 345 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מרק בצל, צלי קצה סינטה, גבעולי פטריות וחתיכות, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 41 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 95%. נסו צלי קצה סינטה בקר, צלי סינטה של בשר בקר, ו סינטה צלויה של בשר בקר ורוטב פורט עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה; מטגנים צולים בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, כ -10 דקות.
יוצקים פטריות 1 כוס מרק בשר על צלי.
אופים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות.
מוציאים את הצלי מהתנור ההולנדי לפלטה, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני החיתוך.
מקציפים קורנפלור ונותר 1/4 כוס מרק בקר בקערה ומערבבים לתנור הולנדי עם פטריות וטפטופי מחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -2 דקות.