צלעות איווה ממולאות
צלעות איווה ממולאות דורשות כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 34 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 532 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. אם שפשפתם מרווה, שמן קנולן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר ממולאות אפויות , צלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד , וצלעות חזיר אננס בגריל .
הוראות
חותכים כיס בכל קצוץ על ידי חיתוך כמעט עד העצם. במחבת גדולה משחימים את הצלעות בשמן על אש בינונית.
בקערה גדולה מערבבים את התירס, התפוח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הבצל, החלב, המלח, המרווה והפלפל. מכניסים לתוך צלעות חזיר.
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מערבבים את מרכיבי הרוטב; יוצקים מחצית על הצלעות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים ברוטב שנותר.