קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות איווה ממולאות

צלעות איווה ממולאות
צלעות איווה ממולאות דורשות כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 34 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 532 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. אם שפשפתם מרווה, שמן קנולן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר ממולאות אפויות , צלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד , וצלעות חזיר אננס בגריל .

הוראות

1
חותכים כיס בכל קצוץ על ידי חיתוך כמעט עד העצם. במחבת גדולה משחימים את הצלעות בשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש.
3
בקערה גדולה מערבבים את התירס, התפוח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הבצל, החלב, המלח, המרווה והפלפל. מכניסים לתוך צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
צלעות חזירצלעות חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מערבבים את מרכיבי הרוטב; יוצקים מחצית על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים ברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman