קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות איווה ממולאות

צלעות איווה ממולאות
צלעות איווה ממולאות דורשות כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 34 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 532 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. אם שפשפתם מרווה, שמן קנולן, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר ממולאות אפויות , צלעות חזיר ממולאות בעגבניות ותרד , וצלעות חזיר אננס בגריל .

הוראות

1
חותכים כיס בכל קצוץ על ידי חיתוך כמעט עד העצם. במחבת גדולה משחימים את הצלעות בשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש.
3
בקערה גדולה מערבבים את התירס, התפוח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הבצל, החלב, המלח, המרווה והפלפל. מכניסים לתוך צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מערבבים את מרכיבי הרוטב; יוצקים מחצית על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים ברוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה