קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר

צלעות בקר עם פודינג יורקשייר
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, צלעות ראש מיני ופודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.

הוראות

1
מניחים את עצם צלוי בצד למטה במחבת צלייה, ולהשתמש סכין חיתוך חדה לתקוע 24 חורים קטנים 1 אינץ עמוק בכל רחבי הצלי. למלא כל חור עם רסיס של שום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מפזרים 3/4 כפית מלח, והרבה פלפל שחור. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. זה ייקח את הצינה ולאפשר לבשר לבשל באופן שווה יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בינתיים, להכות יחד את הביצים וחלב עם קמצוץ של מלח עד חלקה. מערבבים בקמח עד חלקה. מכסים את הבלילה פודינג יורקשייר, ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מבשלים את הצלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר מגיע 140 מעלות F (60 מעלות C), על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר צלי נעשה, להסיר אותו מחבת קלייה, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולתת לנוח במקום חם בזמן שאתה עושה את פודינג יורקשייר. למדוד 1/2 כוס שומן בקר, ולחלק בין 12 קופסאות מאפין; לשפוך את השומן שנותר, אבל לשמור את המחבת צלייה כדי להפוך את jus.
מרכיבים שתצטרך
שומן בקרשומן בקר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
בישול פולנטהבישול פולנטה
7
מניחים את פחיות מאפין מלא שומן לתוך התנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו פחיות מאפין מחממים במשך 10 דקות, ולאחר מכן למלא 3/4 מלא עם הבלילה בקירור, ולחזור לתנור.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים 20 עד 25 דקות עד פודינגים עלו גבוה והם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בעוד הפודינג יורקשייר אופים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את היין, ומביאים לרתיחה תוך כדי גרידה להמיס את טפטוף המחבת; יוצקים את מלאי הבשר וחוזרים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ואז מסננים ומגישים עם צלי ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)