צלעות בקר עם פודינג יורקשייר
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, צלעות ראש מיני ופודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר.
הוראות
מניחים את עצם צלוי בצד למטה במחבת צלייה, ולהשתמש סכין חיתוך חדה לתקוע 24 חורים קטנים 1 אינץ עמוק בכל רחבי הצלי. למלא כל חור עם רסיס של שום.
מפזרים 3/4 כפית מלח, והרבה פלפל שחור. אפשר לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. זה ייקח את הצינה ולאפשר לבשר לבשל באופן שווה יותר.
בינתיים, להכות יחד את הביצים וחלב עם קמצוץ של מלח עד חלקה. מערבבים בקמח עד חלקה. מכסים את הבלילה פודינג יורקשייר, ומניחים במקרר.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מבשלים את הצלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להנמיך את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צלייה עד מדחום בשר מוכנס במרכז הבשר מגיע 140 מעלות F (60 מעלות C), על 1 שעה.
כאשר צלי נעשה, להסיר אותו מחבת קלייה, לכסות עם רדיד אלומיניום, ולתת לנוח במקום חם בזמן שאתה עושה את פודינג יורקשייר. למדוד 1/2 כוס שומן בקר, ולחלק בין 12 קופסאות מאפין; לשפוך את השומן שנותר, אבל לשמור את המחבת צלייה כדי להפוך את jus.
מניחים את פחיות מאפין מלא שומן לתוך התנור, ולהפוך את הטמפרטורה עד 425 מעלות F (220 מעלות C).
בואו פחיות מאפין מחממים במשך 10 דקות, ולאחר מכן למלא 3/4 מלא עם הבלילה בקירור, ולחזור לתנור.
אופים 20 עד 25 דקות עד פודינגים עלו גבוה והם חום זהוב.
בעוד הפודינג יורקשייר אופים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את היין, ומביאים לרתיחה תוך כדי גרידה להמיס את טפטוף המחבת; יוצקים את מלאי הבשר וחוזרים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, ואז מסננים ומגישים עם צלי ופודינג.