צלעות חזיר חנוקות
צלעות חזיר חנוקות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 570 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה שטוחה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הקמח במגש רדוד ולהוסיף את אבקת הבצל, אבקת שום, קאיין, מלח, ופלפל; לערבב עם מזלג להפיץ באופן שווה. לטפוח על צלעות חזיר יבש עם מגבות נייר כדי להסיר כל לחות ולאחר מכן לדלות אותם בקמח מתובל; לנער את עודף.
מחממים מחבת סאוט גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני ומעיל עם השמן. כאשר השמן הוא נחמד וחם, להניח את צלעות החזיר במחבת בשכבה אחת ומטגנים במשך 3 דקות בכל צד עד חום זהוב.
הסר את צלעות החזיר מן המחבת ולהוסיף קצת קמצוץ של קמח מתובל על טפטוף מחבת.
מערבבים את הקמח לתוך השומן כדי להמיס ולאחר מכן לשפוך את מרק העוף פנימה.
תן את הנוזל לבשל למטה במשך 5 דקות כדי להפחית ולעבות מעט. מערבבים בחמאה כדי להכין רוטב שמנת ומחזירים את צלעות החזיר למחבת, ומכסים אותם ברוטב. מבשלים במשך 5 דקות עד חזיר מבושל דרך. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.