צלעות חזיר מטוגנות
צלעות חזיר מטוגנות זה ... חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, אבקת צ'ילה, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר צלויות בירה, ו צלעות חזיר צלויות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה וחזקה, לשלב את הקמח ואת אבקת צ ' ילה עם 1 כף כל אחד מלח ופלפל.
הוסף את שוק החזיר, אחד בכל פעם, ולנער כדי מעיל ביסודיות.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
להוסיף 3 של צלעות חזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
להעביר את השוקיים השחומים לתבשיל עמוק וכבד. למחוק את המחבת ולשחום את הנותרים 3 שוקי חזיר ב 2 כפות הנותרים של שמן זית; להנמיך את החום במידת הצורך.
מוסיפים את צלעות החזיר לתבשיל.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום למחבת ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט מופחת, על 2 דקות.
יוצקים את היין והירקות על החזיר.
מוסיפים את המניה, רוזמרין, עלי דפנה וקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. הכנס את שוק החזיר לתוך הנוזל כך שהם בעיקר שקועים. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 2 1/2 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד. סובב את צלעות החזיר כל 30 דקות כדי לשמור אותם מתחת למים בנוזל.
העבר את השוקיים המטוגנים למגש גדול ועמוק, כסה וחמם.
מסננים את הנוזל, לחיצה קשה על המוצקים; להשליך את המוצקים. להחזיר את הנוזל לתבשיל ומרתיחים עד מופחת 4 כוסות, על 20 דקות. כפית את השומן, יוצקים את רוטב החזיר על השוקיים המטוגנים ומגישים.