צלעות חזיר ממולאות עם קילבסה וכרוב כבוש
צלעות חזיר ממולאות עם קילבסן וכרוב כבוש לוקח בערך 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 767 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-178 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כרוב כבוש, עלי מרווה דקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר וכרוב כבוש.
הוראות
הפוך את המילוי: במחבת כבדה לבשל את הבצל, השום, ואת המרווה בחמאה על אש נמוכה, ערבוב, עד הבצל מתרכך.
הסר את המחבת מן החום, ומערבבים את פירורי הלחם ומלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
ממלאים את צלעות החזיר: בסכין חיתוך, עושים חתך אופקי באורך 3/4 אינץ ' לאורך הצד השמן של כל חתך וחותכים כיס רחב עמוק בקוצץ על ידי הזזת הסכין קדימה ואחורה בזהירות דרך החתך. מלא את הצלעות במילוי. תייבש את הצלעות.
חום את הצלעות: בתנור הולנדי גדול, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מחממים את הצלעות משני הצדדים, מסירים את הצלעות מהמחבת לצלחת כאשר נעשה.
מוסיפים את פרוסות הקילבסה למחבת, משחימים אותם מעט משני הצדדים, מסירים לצלחת אחרת בעת ביצוע.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן. בשומן הנותר מבשלים את הבצל מעל חום בינוני, עד מתרכך.
הוסף חצי הכרוב הכבוש, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה על החלק התחתון על המחבת. תכסה את הכרוב הכבוש עם צלעות החזיר.
מורחים את הכרוב הכבוש שנותר על הצלעות ועל הנקניק.
מוסיף את היין, מרק עלה דפנה.
מבשלים: להביא את הנוזל לרתיחה ומבשלים את התערובת, מכוסה במשך 1 1/2 שעות, או עד הצלעות רכות. זרוק את עלה המפרץ.
להעביר את הצלעות ואת kielbasa לצלחת; לכסות בנייר כסף ולשמור על חם.
מוסיפים מרווה ותערובת קורנפלור לכרוב כבוש:
מוסיפים את המרווה לתערובת הכרוב הכבוש, מביאים תערובת לרתיחה.
מוסיפים את תערובת קורנפלור לכרוב הכבוש. מערבבים, ומבשלים במשך 2 דקות.
מגישים: כרוב כבוש כפית על צלחת הגשה גדולה.
מניחים את הצלעות ואת kielbasa על גבי הכרוב הכבוש, מפזרים פטרוזיליה טרייה.