צלעות חזיר מתובל השני דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 ומחירו 3 מנות.73 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 580 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, חרדל טחון, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו דפיקות וצלעות: נוקוורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושנות עם בייקון, תפוח ובצל, צלעות חזיר מתובל, ו צלעות חזיר מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 14 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מבשלים צלעות חזיר בשמן חם עד להשחמה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים צלעות חזיר לתבנית אפייה מוכנה, ושומרים כל טפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מערבבים יחד שרי, מים וסוכר חום עד להמסת הסוכר; יוצקים מעל צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
צלעות חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא רך וכבר לא ורוד במרכז, 40 עד 45 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס). מעבירים צלעות חזיר לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
יוצקים נוזלים מתבנית האפייה למחבת עם טפטופים שמורים.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מניחים מחבת עם תערובת טפטופים לחום בינוני-נמוך. מערבבים שמנת לטפטופים. מבשלים ומערבבים, משלבים בהדרגה תערובת קמח שמורה, עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של הנכס רוצ ' ולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ונגיעה של תבלין משתלבים עם טעמי התפוחים העשירים והחומציות הפריכה.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.