צלעות חזיר עם בצל קרמל ופלפלים
צלעות חזיר עם בצל קרמל ופלפלים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, חמאה, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם בצל מקורמל, צלעות חזיר זנגביל עם בצל מקורמל, ו צלעות חזיר חנוקות בצלים מקורמלים.
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומטגנים 15 דקות או עד זהב ומכרז.
מוסיפים בורבון, אם תרצה, ומערבבים מדי פעם במשך 5 דקות או עד בצל caramelize או מתחילים להפוך חום זהוב.
הסר מן החום; מערבבים פלפלים אדומים, טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
הסר תערובת ממחבת, ולהניח בצד.
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל הנותרים; לדלות בקמח.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים צלעות חזיר, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מחבת, ומניח בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מוסיפים מרק עוף למחבת, ומבשלים על חום גבוה 2 דקות, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. תערובת בצל כפית ומיצי פאן הנותרים על בשר.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 25 עד 30 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Woodford Reserve Distiller ' s Select Bourbon.