צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב צ'ימיצ' ורי
צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מרוסקים ורוטב צ'ימיצ' ורי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אדומים, פטרוזיליה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר עם תפוחי אדמה מרוסקים מלאים, צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, ו צלעות חזיר מזוגגות עם תפוחי אדמה מרוסקים ושעועית ירוקה מבושלת (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים קרים.
מוסיפים 2 כפיות מלח, מכסים חלקית ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מסננים, ואז להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ולרסק בגסות עם כף גדולה. כסה וחמם.
בינתיים, להפוך את רוטב chimichurri: דופק את הפטרוזיליה, כוסברה, שמן זית, שאלוט, שום, חומץ ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל במעבד מזון כדי ליצור משחה גסה.
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה. ללטף את צלעות החזיר יבש מתבלים עם מלח ופלפל. מברשת קלה את מחבת הגריל עם שמן זית, ואז גריל את הצלעות עד רק מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
מגישים את צלעות החזיר ותפוחי האדמה עם רוטב chimichurri.