קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה

צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה
צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה יכולות להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 726 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סוכר, שמן זית, ברנדי וחמאה. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 659 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר עם תפוחים ופנצ'טה, צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים, ו צלעות חזיר בצפון העיר ורוטב תפוחים: שקדי חזיר צלויים עם תפוחים מסולסלים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת טפלון גדולה מחממים 2 כפיות מהשמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד שהיא פריכה וזהובה בהירה, כ -3 דקות. בעזרת כף מחוררת מסירים את הפנצ ' טה ומסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
ממיסים את החמאה באותה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את התפוחים ומפזרים את הסוכר ומבשלים עד שהם רכים וזהובים עמוקים, תוך ערבוב תדיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
סוכרסוכר
6
מעבירים את התפוחים וכל המיצים מהמחבת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
7
מפזרים את צלעות החזיר עם 1 כפית מלח ו 3/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפלפלפל
מלחמלח
8
מוסיפים את צלעות החזיר ו -2 כפיות השמן לאותה מחבת ומשחימים 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים את הצלעות לצלחת ומכסים כדי להתחמם.
10
מוסיפים לאותה מחבת את יתרת כפית השמן, השמנת, הברנדי, מיץ התפוחים, הטימין והבצל ומביאים לרתיחה. מחזירים את התפוחים וצלעות החזיר לתבנית ומבשלים עד לבישול, 10 עד 12 דקות. מתבלים את הרוטב בשאר המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוחתפוח
ברנדיברנדי
בצלבצל
קרםקרם
רוטברוטב
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מקשטים בחתיכות הפנצ ' טה השמורות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.