צלעות חזיר צלויות ומזוגגות עם רסק תפוחים
צלעות חזיר מטוגנות ומזוגגות עם רסק תפוחים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, שמן, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות צלויות עם זיגוג חמוציות, צלעות קצרות מזוגגות ומטוגנות עם חומץ שרי, ו צלעות צלויות עם זיגוג חרדל עם צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הצלעות בנדיבות עם מלח ופלפל ולסדר אותם בשכבה אחת על מחבת צלייה גדולה מאוד, חיתוך אותם לשני לוחות במידת הצורך.
אופים את הצלעות במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 135° ולהוסיף את היין למחבת. לכסות ולאטום את המחבת צלייה בחוזקה בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום ולאפות את הצלעות עד הבשר מתפרק בקלות כאשר אתה לדרבן אותו עם מזלג, על 4 שעות.
מניחים את התפוחים, מיץ לימון, ומים כוס בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מעת לעת. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים עד התפוחים כמעט מתפרקים, על 25 דקות.
תן לתפוחים להתקרר מעט, ואז למקם אותם במעבד מזון ולעבד עד צורות מחית גס.
הסר את הצלעות מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 218°.כאשר הבשר הוא מגניב מספיק כדי לטפל, בעדינות לשלוף את העצמות (הם יחליקו בקלות) לגרד את השומן העודף.
חותכים את הצלעות ל 8 עד 12 חתיכות, באמצעות מרית, להעביר אותם גיליון אפייה גדול מרופד בנייר אלומיניום.
מניחים את מלאי הבשר, חומץ בלסמי, רטבים סויה ווסטרשייר, ודבש בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב, ומרתיחים עד הזיגוג הוא syrupy וצמצם כ 1/3 כוס, כ 12 דקות.
מברשת את הצלעות בכל רחבי עם זיגוג ואופים עד קרמל, על 10 דקות, צופה כי הצלעות לא לשרוף (להתחיל לבדוק לאחר 5 דקות). אם אתה רוצה אותם יותר caramelized, להעביר אותם תחת broiler במשך כמה דקות, לפחות 6 סנטימטרים מהחום.
כאשר מוכן לשרת, לחמם את התפוחים על התנור העליון או בתנור מיקרוגל לפני ההגשה. קו מגש גדול עם גרגיר הנחלים. באמצעות מרית, להעביר את הצלעות למגש ולענות אותם בשיקול דעת עם מלח פתיתי.
מגישים מיד עם רסק תפוחים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;