קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות3
ציון בריאות73
מגזין

צלעות טעימות להפליא

צלעות טעימות להפליא
צלעות טעימות להפליא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 3 מנות. מנה זו מכילה כ 144 גרם חלבון 291 גרם של שומן, וסך הכל 3251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פולי קפה, רוזמרין, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: ואפלים פלאפי להפליא, סלמון לח להפליא, ו עוף צלוי טעים ועסיסי להפליא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף שמן זית בנדיבות על כל הצדדים של צלוי צלעות הממשלה. טוחנים רוזמרין עם פולי קפה במטחנת תבלינים ומפזרים את התערובת על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
פולי קפהפולי קפה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מפזרים פלפל לימון ופלפל שחור על הבשר, ואחריו אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פלפל לימוןפלפל לימון
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מניחים צלי למחבת צלייה גדולה ומכסים בנייר אלומיניום שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
צלי בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ו 15 דקות. לחשוף ולהמשיך צלייה עד הבשר הוא השחמה מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלי קורא לפחות 145 מעלות F( 65 מעלות C), על 1 שעה ו 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו שאר צלי לפחות 10 דקות לפני חיתוך.