צלעות טרגון עם פטריות יכול להיות רק ללא גלוטן וראשוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 495 גרם חלבון, 94 גרם שומן, ובסך הכל 2964 קלוריות. אם יש לכם צלעות חזיר חזיר, מרק עוף, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריזוטו חופשי עם פטריות וטרגון, ספגטיני עם פטריות, אספרגוס וטרגון, ו צלעות חזיר כתומות עם טרגון.
הוראות
1
מפזרים צלעות חזיר עם פלפל. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים צלעות ב 1-1 / 2 כפיות חמאה במשך 4 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 פק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
צלעות חזיר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תנו לבשר לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
הסר ושמור על חום.
4
באותה מחבת הקפיצו פטריות בחמאה שנותרה במשך 3-5 דקות או עד שהן כמעט רכות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות. מערבבים פנימה טרגון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 7-10 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.