צלעות כבש מתובל סומק דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 901 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון שחור מתובל סומאק, ביצים מטוגנות עם טלה, טחינה וסומק, ו פילה כבש מצופה אורגנו סומאק.
הוראות
1
ראשית לעשות את הבצק. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר, שמן זית, קמצוץ מלח ו 300 מ " ל מים חמים. להפגיש עם הידיים או במיקסר שולחן, ואז ללוש במשך 10 דקות ביד או 5 דקות במיקסר, עד רך וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים את הבצק בקערה נקייה ומשומנת, לכסות עם גיליון של סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במשך 2 שעות או עד הוכפל בגודל. אתה יכול גם פופ הבצק במקרר ולהשאיר לעלות לילה. (להוציא מהמקרר ולהשאיר 1-2 שעות להחזיר לטמפרטורת החדר לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לציפוי.
4
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים בצל ומבשלים במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את הטלה, מגבירים את החום ומטגנים עד שמתחילים להשחים, בערך 8 דקות.
מפזרים תבלינים ומערבבים במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף טהור, עגבניות, מולסה רימון ותבלינים, יחד עם מים 50 מ " ל. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב עכשיו ולאחר מכן את הבשר צריך להיות דביק ולא חצוף. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בשר טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
אבק 2 דפי אפייה גדולים ואת משטח העבודה עם סולת. לדפוק את כל בועות אוויר מהבצק, ואז להטות על משטח עבודה ולחלק לתוך
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם שמירה על הבצק שנותר מכוסה גליל הסרט משומן נצמד לצורה סגלגלה דקה, בערך 30cm ארוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
10
מניחים את הבצק מגולגל על דפי אפייה. מחלקים תערובת בשר טחון בין 4 פידים, משאיר גבול 1cm סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מגלגלים את הקצוות על המילוי וצובטים את הקצוות יחד כדי ליצור צורת סירה מחודדת. כיסוי עם סרט נצמדות משומן ולהשאיר להוכיח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
12
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לחשוף פידים לצחצח את הקצוות עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מפזרים את הפטה, שומשום וקמצוץ טוב של סומאק על כל פיד ואופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)