תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש זינפנדל מטוגנת עם פירות יבשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 100 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שום, צלעות כבש גדולות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כבש מטוגן עם דלורית ופירות יבשים, זינפנדל-רגל טלה צלויה, ו זינפנדל-רגל טלה צלויה (סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית. מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל ומשפשפים אותם בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8 בצלי שאלוט גדולים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את צלעות הטלה למחבת יחד עם שיני השום ו 10 ענפי טימין ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד צלעות הטלה הם השחמה ואת שיני השום הם השחמה כתמים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)
8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את היין האדום, דובדבנים יבשים ומשמש מיובש למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד היין מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
דובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מרק הבשר ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהכבש רך והרוטב עבה ומבריק, כ -35 דקות; להפוך את צלעות הטלה פעם או פעמיים במהלך הבישול. זרוק את זרזי הקורנית.