צלעות מבושלות איטיות
צלעות מבושלות איטיות היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר גב תינוק, תיבול גריל, קטשופ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו צלעות מבושלות לאט, צלעות קצרות מבושלות לאט, ו צלעות קצרות מבושלות לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד אלומיניום וריסוס עם ספריי בישול.
מניחים צלעות על תבנית אפייה מוכנה. מתבלים את שני הצדדים בתיבול גריל.
אופים צלעות בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; הפוך צלעות ואופה 15 דקות נוספות.
חותכים צלעות ומניחים לבישול איטי.
מערבבים קטשופ, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, חרדל דיז ' ון, ושום בקערה עד משולב היטב; יוצקים רוטב על צלעות. מערבבים למעיל. לבשל צלעות על נמוך עד רך, 4 עד 6 שעות; מערבבים מדי פעם.