צלעות ממולאות
צלעות ממולאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 94 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 1025 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לכם בצל, מלח, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. נסו צלעות ממולאות, צלעות וכרוב ממולא, ו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כפית תיבול עוף, מלח שום, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מפזרים על הצד הבשרני של הצלעות, ולשפשף לתוך הבשר.
בואו לעמוד בעת ביצוע ההלבשה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם, סלרי, בצל, אבקת שום, מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 2 כפיות תיבול עוף.
יוצקים את המרק באופן שווה על התערובת כדי לצנן את כל המילוי.
הנח מדף אחד של הצלעות על הדלפק, צד בשרי למטה. למעלה עם המילוי; ערימת אותו! למעלה עם המדף השני של הצלעות, בצד בשרני למעלה. לעטוף ולקשור עם חוט או מחרוזת בכ 3 מקומות כדי לשמור אותם יחד.
מכסים, ואופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש.
הסר את הכיסוי, ואופה 45 דקות נוספות עד 1 שעה.