צלעות עגל כפולות צלויות
צלע עגל כפול צלוי יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, פנקטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות עגל צלויות עם ענבים, צלעות עגל צלויות עם ארוגולה, ו צלעות עגל לומבטינה עם שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
קוק pancetta ב 1 כף שמן על חום נמוך בינוני במחבת כבדה גדולה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ושומן הוא שניתנו.
להעביר pancetta מגבות נייר לניקוז, שמירה על שומן במחבת.
3pat צלעות יבש מתבלים עם מלח ופלפל. להגדיל את החום תחת מחבת כדי בינוני גבוה, ואז צלעות חומות בשומן מכל הצדדים, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מעביר צלעות למחבת קלייה קטנה חסינת אש, צד עצם למטה, ומניח מחבת בצד.
צלעות צלויות באמצע התנור עד מדחום לקריאה מיידית מוכנס 2 אינץ ' לתוך מרכז הבשר (ללא נגיעה בעצמות) רושמת 57° עבור בינוני, על 1 שעה.
העברת צלעות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף עם נייר, 15 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה על 60°).
להשליך את כל אבל על 1 כף שומן ממחבת.
חום מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות.
הוסף יין למחבת ו deglaze על ידי רותחים מעל חום גבוה, גירוד חתיכות חומות.
מוסיפים מלאי ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת על 3/4 כוס.
Deglaze מחבת צלייה עם תערובת יין.
העברה לסיר קטן ולרפרף כל שומן. מחממים ומערבלים בחמאה, פטרוזיליה ותימין. מערבבים בכל מיצים שנצברו על קרש חיתוך, pancetta, ופלפל לפי הטעם.
עם צלעות על הצדדים שלהם, לחתוך במקביל לעצמות לפרוסות דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב.