נסו צלעות עגל מטוגנות, שוק עגל צלוי ביין, ו אוסובוקו: שוקי עגל מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים שנקים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים שמן זית למחבת 6 עד 8 ליטר או 13 על ידי 16 אינץ צלייה מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שנקים בשכבה אחת (עבודה בקבוצות במידת הצורך). קוק, מסתובב עד משחימים בעושר משני צדדים, 10 עד 12 דקות בסך הכל; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים יין וחומץ ומביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, ערבוב כדי לשחרר חתיכות משחימים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים ירקות, זנגביל, 3 כפות טימין, עלי דפנה, פלפל, רסק עגבניות, שום, קליפות תפוז ולימון, מרק, ושאנקים. מכסה פאן (עם רדיד אם באמצעות מחבת צלייה).
מרכיבים שתצטרך
5
אופים בתנור 325 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף שעועית; לבשל עד פריך רך לנשוך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים, מניחים במי קרח עד קריר, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
9
עם מלקחיים, להעביר שאנקס לצלחת; לכסות בנייר כסף.
10
הסר עלי דפנה ושומן רזה מחבת. עבודה בקבוצות, נוזל טהור וירקות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
11
להמס חמאה במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים שעועית, ענבים, מרווה, קורנית הנותרים; מערבבים עד חם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מניחים כל שוק בקערה; העליון עם רוטב תערובת שעועית.