צלעות קצרות מטוגנות דביקות וצדפות צרובות עם רוטב זעפרן כתום מסתובב 3 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 8.24 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 68 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 962 קלוריות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. צאו לחנות ואספו ציר בקר, ציר עוף, פפריקה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות קצרות מטוגנות עם שרימפס צרוב וגריסים, צלעות קצרות מטוגנות עם צדפה צרובה על עוגת מופונגו, ו פאן צרוב צדפות עם רוטב עגבניות זעפרן.
הוראות
1
לצלעות הקצרות: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקדרה גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוציאים את הצלעות הקצרות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרות
4
מוסיפים למחבת את הבצל, הגזר, הפפריקה, הקימל והטימין ומבשלים עד לריכוך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים פנימה את הדבש, היין האדום והציר ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת; הנוזל צריך כמעט לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מכניסים את הסיר לתנור ולשים את המכסה באופן רופף כדי לאפשר לאדים לברוח והרוטב להסמיך. מבשלים עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים את הבשר על מגש ושומרים עליו חם. במידת הצורך מבשלים את הנוזל על אש גבוהה עד שהוא סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מסירים מהאש ומחזירים את הבשר לתבנית בזמן שמכינים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לצדפות: בסיר על אש גבוהה מוסיפים את מרק העוף, השמנת, גרידת התפוז והזעפרן, אם משתמשים. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם וסמיך, כ -10 דקות. בינתיים מייבשים את הצדפות במגבות נייר. מתבלים אותם היטב במלח ופלפל. שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 3 כפות שמן זית. צורבים את הצדפות מבלי להזיז אותן למשך 1 עד 2 דקות. כשהם משחימים יפה, הופכים אותם וצורבים אותם בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גרידה כתומה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוציאים את הצדפות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
יוצקים את עודפי השמן ומוסיפים את תערובת השמנת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תן לזה להפחית על אש גבוהה במשך כ -2 דקות. מחזירים את הצדפות למחבת ומבשלים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה נוספת.
צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.