צמת ברוקולי חזיר
אם יש לכם פטרוזיליה, בצל, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו צמת חזיר וברוקולי, צמת עוף ברוקולי, ו צמת ברוקולי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו חזיר, ברוקולי, בצל, פטרוזיליה, חרדל וגבינה. מערבבים היטב.
מרדדים בצק גליל סהר, ומסדרים שטוח על תבנית אפייה בינונית. צובטים יחד נקבים ליצירת דף בצק יחיד. בעזרת סכין או מספריים חותכים רצועות ברוחב 1 אינץ ' לכיוון המרכז, החל מהצדדים הארוכים. צריכה להיות רצועה מוצקה ברוחב של כ -3 סנטימטרים במרכז, כאשר הרצועות החתוכות יוצרות שוליים בכל צד.
מורחים את המילוי לאורך הרצועה המרכזית. מקפלים את רצועות הצד על מילוי, לסירוגין רצועות מכל צד. קמצוץ או טוויסט לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 25 דקות, עד להזהבה עמוקה.