צנון כבוש מתוק
צנון דייקון כבוש מתוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 452 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך צנון דייקון, מלח כשר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. וזה די גרוע. נסו גזר כבוש וייטנאמי וצנון דייקון, גזר כבוש וייטנאמי וצנון דייקון, ו סלט אסייתי חריף-מתוק עם דייקון כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני להוסיף את החומץ, מים, סוכר, כורכום. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר.
בינתיים, לקלף צנון daikon ולפרוס לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. (אם הדייקון שלך גדול מאוד, פרוס את הסיבובים לחצי עיגולים.)
מניחים במסננת עם מלח ומערבבים היטב.
מניחים את המסננת מעל קערה ולתת לנקז במשך 1 שעה. יש לשטוף את המלח עם כמה שינויים של מים לייבש היטב דייקון. מכניסים לצנצנת זכוכית מחוטאת.
יוצקים את המלח המקורר דרך מסנן קפה (או cheesecloth מצופה מסננת) לתוך הצנצנת כדי לכסות את פרוסות צנון. מקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה. ישמור על כ 2 שבועות.