צרפתית בהבזק: פרובנס סאבלס
צרפתית כהרף עין: Provençal Sablés יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 42 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם מלח כשר, עלי רוזמרין, קמח לא סופג, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צרפתית בהבזק: מולים פרובנס וצדפות על פגזים, צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה, מלח, גבינה, ועשבי תיבול עד רק בשילוב. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית סיליקון, ולהוסיף את הביצה.
מערבבים עד רק בשילוב. זה ייראה קצת מקושקש.
מוסיף את הקמח, ולהפעיל את המכונה רק עד הבצק מגיע יחד (אתה לא יכול לראות שום קמח יבש), ולא שנייה יותר. להפוך את הבצק על יריעת פלסטיק גדולה, ללוש פעמיים עד שלוש פעמים, כך הבצק אין כיסי אוויר או סדקים.
מגלגלים את הבצק, תוך שימוש בניילון נצמד, לתוך בול עץ בגודל 10 אינץ'. מקררים במשך 2 שעות.
חותכים את הקצוות המחודדים את יומן הבצק, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
מניחים את הסיבובים על גיליון אפייה מצופה קלף, ואופים עד הקצוות של sablés הם רק זהב, 15-17 דקות.
תן לעמוד 5 דקות בחוץ כדי להתקרר, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט.