צרפתית בהבזק: קמפנל עם קוויאר חצילים
צרפתית כהרף עין: קמפנל עם קוויאר חצילים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פסטה campanelle, פתיתי צ'ילי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צרפתית בהבזק (חג): קוויאר פלפל אדום בארטישוק צונן, צרפתית בהבזק: קל חציל מדהים טיאן, ו צרפתית בהבזק: עדשים צרפתיים Olivey וסלט שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות את החצילים, וחותכים את החצילים בחצי לאורכו.
מפזרים את המשטחים לחתוך של החצילים עם 1/4 כפית מלח, ולהשאיר במסננת גדולה בכיור לנקז במשך 30 דקות.
חותכים את החמישי העליון את הראש של שום, לעטוף את השום בחוזקה בנייר כסף.
לאחר השום כבר בתנור ואת החצילים סחוט במשך 30 דקות, ללטף את החצילים יבשים ולזרוק את חצאי החצילים עם 1 כף שמן זית.
מניחים את הצד חצילים לחתוך למטה על גיליון אפייה מצופה קלף.
מניחים את החצילים עם השום בתנור, וצולים במשך 30 דקות (השום יצלה בסך הכל 1 שעה), עד בשר החצילים רך לחלוטין.
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח עבור הפסטה. ברגע שהחציל והשום יצאו מהתנור, סקופ את הבשר מעור החציל, והניח את הבשר במסננת רשת על הכיור כדי להסיר כל נוזל עודף. לסחוט את השום הקלוי למעבד מזון, ולהוסיף את החצילים סחוטים.
מוסיפים 3 כפות שמן זית, חומץ, בזיליקום, פתיתי צ ' ילי, מלח ופלפל לפי הטעם. הפעל את המכונה עד תערובת החצילים חלקה וקטיפתי. תניח בצד.
לבשל את הפסטה עד רק אל דנטה, ולהזמין כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מוסיפים את הפסטה חזרה לסיר, ומוסיפים את קוויאר החצילים, חצי כוס בכל פעם, עד שלבשתם את הפסטה ביסודיות, אבל בקלילות. אתה יכול להוסיף חלק ממי הפסטה השמורים, כפית על ידי כף, כדי לדלל את הרוטב במידת הצורך.
שים את הפסטה החמה בקערה גדולה, ומעל עם צנוברים, סרטים של בזיליקום טרי, ורסס נוסף של שמן זית.
מגישים מיד, ליד דגים בגריל, או בכוחות עצמו.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.