עוגות עם מילוי אננס ותות וגבינת עיזים קצפת דורשת סביב 1 שעה ו 24 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 340 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורש חמאה, אבקת אפייה, תמצית ונילן, ואת הדבק שעועית וניל. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מדהים ציון של 25%. מתכונים דומים: קאפקייקס תותים טריים עם גבינת שמנת בזיליקום מוקצפת, קאפקייקס מוס שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת תות מוקצפת, ו קרפי תות במילוי קצפת.
הוראות
1
שלב סוכר, אננס, עמילן תירס, חמאה, גרידת לימון, ג ' ינג ' ר ומלח ובשל על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהוא סמיך וצלול. מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
כסף ללא נעליים
(תערובת תבלינים קובנית)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
לקאפקייקס: חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מנפים את הקמח, אבקת האפייה ומלח הים לקערה בינונית ומקציפים יחד. בכוס מדידה נוזלית מערבבים את היין עם תמצית הווניל ומשחת הווניל. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
משחת וניל
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
נטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מגרדים את דפנות הקערה לאחר כל הוספה. סובבו את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר והוסיפו לסירוגין את תערובת הקמח ותערובת היין, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
ממלאים את ספינות הקאפקייקס 3/4 מלאות ואופים עד להזהבה, 18 עד 22 דקות. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את השקדים, הסוכר והחמאה במחבת כבדה על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהשקדים קלויים והסוכר מזהיב, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מורחים על נייר אלומיניום ומפזרים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
תן מגניב, ולאחר מכן לפרוץ אשכולות קטנים.
4
לקצפת: מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את גבינת העיזים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה את התותים. כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה מאפה ישר גדול.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גבינת עיזים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מוציאים חתיכה ממרכז כל קאפקייק וממלאים את הקאפקייק בכ -1 כף מילוי אננס. צינור מערבולת של גבינת עיזים וקצפת תות על החלק העליון של כל קאפקייק. מעל כל קאפקייק כמות קטנה של שקדים מסוכרים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "