קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני
המתכון קאפקייקס שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה תה מתובל סיני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. לקינוח הזה יש 799 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 24 . ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תלתלי שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס גנאש שוקולד טבעוני עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, קאפקייקס שוקולד עם מילוי מרשמלו תבליני דלעת וקרם חמאה שוקולד, ו קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים במיקסר את הסוכר המגורר, הקמח, חלב החמאה, 8 אונקיות נוזלים מים, שמן, אבקת קקאו, תמצית וניל, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וביצים ומקציפים במהירות 1 עד להטמעת כל המרכיבים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומערבבים במהירות 2 עד שהבלילה נטולת גושים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלאות בבלילת השוקולד ואופים 25 דקות, מסתובבים באמצע זמן האפייה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את מילוי הגנאש החדור שוקולד, תפוז וציפורן לשקית צנרת וסוחטים כמות קטנה מהמלית למרכזי הקאפקייקס המקוררים. גם צינור מעגל קטן של גנאש זה סביב הקצה העליון של עוגה (כך שתוכל לראות את המילוי גם לאחר שהוא קפוא). צינור בנדיבות את קרם החמאה התה המתובל הסיני מעל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעליים
מלח דק, לשולי הכוסות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תה
2
מקשטים עם תלתלי שוקולד וגבישי סוכר כתומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
מלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוק
3
בסיר גדול מקציפים יחד את הסוכר המגורר, אבקת הקקאו, עמילן התירס והמלח הדק. לאחר ערבוב יחד, להוסיף 10 אונקיות מים להקציף עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. המשך טאטא עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מלח משובח
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר, החמאה, ליקר התפוזים, שמן התפוזים, ציפורן הטחונה ושמן התפוז. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
ליקר תפוזים
ציפורן קרקע
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם מספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מניחים סיר זה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד 235 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בזמן שהסוכר מתבשל, התחל להקציף את החלבונים במיקסר מעמד עם חיבור הקצף לנפח מלא.
לאחר שטמפרטורת הסוכר מגיעה ל 235 מעלות פרנהייט (שלב כדור רך), שפכו את הסוכר לחלבונים. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט מעל טמפרטורת הגוף, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
9
לאט לאט להוסיף 1 קילו חמאה (כ 4 גרם חתיכות בכל פעם). לאחר כל תוספת, אפשר לחמאה להתערבב כמעט לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. התערובת צריכה להיפרד ולחזור יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
בסיר קטן מחממים 8 גרם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש ומוסיפים את התה הרופף (לא את התה הטחון). תלול במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מסננים לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
לאחר שתערובת החמאה חזרה יחד, הסר את מצרף המטרפה והחלף במשוט.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מוסיפים את החמאה הנותרת 1 פאונד, סוכר ממתקים, תה ספוג תה הקרקע. משוט את התערובת הזו עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.