קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני

קאפקייקס שוקולד עם מילוי גנאש חדור שוקולד, תפוז וציפורן וקרם חמאה תה מתובל סיני
המתכון קאפקייקס שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה תה מתובל סיני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. לקינוח הזה יש 799 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה משרת 24 . ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תלתלי שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס גנאש שוקולד טבעוני עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, קאפקייקס שוקולד עם מילוי מרשמלו תבליני דלעת וקרם חמאה שוקולד, ו קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטהבישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים במיקסר את הסוכר המגורר, הקמח, חלב החמאה, 8 אונקיות נוזלים מים, שמן, אבקת קקאו, תמצית וניל, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וביצים ומקציפים במהירות 1 עד להטמעת כל המרכיבים. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית ומערבבים במהירות 2 עד שהבלילה נטולת גושים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלאות בבלילת השוקולד ואופים 25 דקות, מסתובבים באמצע זמן האפייה. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את מילוי הגנאש החדור שוקולד, תפוז וציפורן לשקית צנרת וסוחטים כמות קטנה מהמלית למרכזי הקאפקייקס המקוררים. גם צינור מעגל קטן של גנאש זה סביב הקצה העליון של עוגה (כך שתוכל לראות את המילוי גם לאחר שהוא קפוא). צינור בנדיבות את קרם החמאה התה המתובל הסיני מעל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תהתה
2
מקשטים עם תלתלי שוקולד וגבישי סוכר כתומים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
בסיר גדול מקציפים יחד את הסוכר המגורר, אבקת הקקאו, עמילן התירס והמלח הדק. לאחר ערבוב יחד, להוסיף 10 אונקיות מים להקציף עד שהתערובת חלקה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. המשך טאטא עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מלח משובחמלח משובח
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר, החמאה, ליקר התפוזים, שמן התפוזים, ציפורן הטחונה ושמן התפוז. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
ציפורן קרקעציפורן קרקע
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם מספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מניחים סיר זה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד 235 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בזמן שהסוכר מתבשל, התחל להקציף את החלבונים במיקסר מעמד עם חיבור הקצף לנפח מלא.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לאחר שטמפרטורת הסוכר מגיעה ל 235 מעלות פרנהייט (שלב כדור רך), שפכו את הסוכר לחלבונים. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת מעט מעל טמפרטורת הגוף, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
לאט לאט להוסיף 1 קילו חמאה (כ 4 גרם חתיכות בכל פעם). לאחר כל תוספת, אפשר לחמאה להתערבב כמעט לחלוטין לפני שמוסיפים עוד. התערובת צריכה להיפרד ולחזור יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
בסיר קטן מחממים 8 גרם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש ומוסיפים את התה הרופף (לא את התה הטחון). תלול במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות מסננים לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
לאחר שתערובת החמאה חזרה יחד, הסר את מצרף המטרפה והחלף במשוט.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מוסיפים את החמאה הנותרת 1 פאונד, סוכר ממתקים, תה ספוג תה הקרקע. משוט את התערובת הזו עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תהתה

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1אונקיות נוזל1/2 נוזל אונקיה מדגסקר בורבון תמצית וניל1/2 נוזל אונקיה מדגסקר בורבון תמצית וניל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמצית וניל בורבון מדגסקרתמצית וניל בורבון מדגסקר8אונקיות נוזלנוזל אונקיות חמאהנוזל אונקיות חמאה4אונקיות נוזלנוזל אונקיות שמן קנולהנוזל אונקיות שמן קנולה24ריבס, קצוץ טרי או קפואתלתלי שוקולד, לקישוטתלתלי שוקולד, לקישוט99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת קקאו, כגון ולרונהאבקת קקאו, כגון ולרונה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת קקאו, כגון ולרונהאבקת קקאו, כגון ולרונה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עמילן תירסעמילן תירס170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, כמו ולרונהשוקולד מריר, כמו ולרונה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2ביציםביצים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ציפורן טחוןציפורן טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תה כתום מנדרינה סיני רופף, טחון במעבד מזון ומנופה להסרת חתיכות גדולות יותרתה כתום מנדרינה סיני רופף, טחון במעבד מזון ומנופה להסרת חתיכות גדולות יותר3(חוֹרֶף)רופף סיני מנדרינה כתום תהרופף סיני מנדרינה כתום תה2אונקיות נוזלנוזל אונקיות ליקר כתום, כגון גרנד מרנייהנוזל אונקיות ליקר כתום, כגון גרנד מרנייה1(יכול להיות או להרחיק)שמן כתוםשמן כתום1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח11 קילו קישואים,מלח משובחמלח משובח24ריבס, קצוץ טרי או קפואגבישי סוכר כתומים, לקישוטגבישי סוכר כתומים, לקישוט907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח